Kurzusaink

AppInventor

Androidos alkalmazások programozása kezdő programozóknak. Vizuális felület, zero-code programozás. Tényleges androidos alkalmazások létrehozása egyszerűen.

Videóvágás

Otthoni családi videók, vagy akár hobbi felvételek igényes megvágása és szerkesztése.

Unity

2D és 3D alkalmazás fejlesztés alapjai. Design-olástól a kódolásig minden egy helyen.

HTML/CSS/JS webfejlesztés

Webfejlesztés alapjai a 3 legismertebb technológiával. Hatékony és szép weboldalak készítése mai, modern módszerekkel.

Digitális kompetenciák

Minden, amit felhasználóként a digitális világról tudni érdemes, de nincs kitől személyesen megkérdezni.

C# programozás

Programozó kurzus haladóknak az egyik legismertebb írott nyelv használatával. A c# nyelv részletes megismerése a változóktól az osztályokig.


CODE DOK - AppInventor

Az AppInventor egy olyan internetes applikáció fejlesztő platform, ami kifejezetten a programozásban még nem jártas, de a téma iránt érdeklődést mutató felnőtt felhasználók számára készült. A programok fejlesztése során nem kell valódi programozási jártasság, nincs valódi kódolás, a fejlesztés egy vizuális blokk-alapú felületen történik. Ellenben azoknak, akik a témával hosszabb távon szeretnének foglalkozni, remek szakmai alapot biztosít a későbbi fejlődés támogatásához, és a programozási alapok elsajátításához. Az AppInventor nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően önállóan működő applikációkat tudunk készíteni androidos készülékeinkre.

CODE DOK - Videóvágás

A technika fejlődésével egyre könnyebben örökíthetjük meg családi videóinkat, és sokkal egyszerűbben is tárolhatjuk őket. Ezeket az emlékeket viszont akár meg is tudjuk vágni, vagy akár zenét is tehetünk alá, hogy még személyesebb és hangulatosabb legyen számunkra. A kurzus célja, hogy azok, akik tovább szeretnék a már meglévő tartalmaikat szépíteni, vagy egy új szintre emelni, belekóstolhassanak és megtanulják a videó vágás művészetét.

CODE DOK - Unity

A Unity a világ egyik legnépszerűbb 2D és 3D játék-és alkalmazás fejlesztő rendszere, amit világcégek és magánszemélyek egyaránt használnak. Az alkalmazás egy komplett fejlesztői környezet, ahol a design elkészítésétől a programozásig, és az alkalmazás telepítéséig szinte mindent el tudunk végezni egy helyen. A kurzus célja első körben megismerkedni a 2 dimenziós, majd a 3 dimenziós játékok készítésével. A kurzus érinti a pálya elkészítésétől az ellenséges objektumok elkészítéséig azokat a részleteket, amik szükségesek ahhoz, hogy egy komplett játékot összerakjunk. A kurzus jelentős részét képezi továbbá egy c# nyelven történő programozó training.

CODE DOK - HTML5/CSS/JS

Webfejlesztő kurzusunkon a modern weboldalak fejlesztésének világa iránt érdeklődőket kalauzoljuk el a 3 alapvető technológia világába. Név szerint a html, javascript és a css nyelvekkel ismerkedhetnek meg alap szinten. A kurzus során érintjük a finom design elemeket, amitől a weboldalunk csinos lesz, és a fontos működésbeli dolgokat, aminek köszönhetően oldalunk hasznos is marad. Eközben az újonnan megszerzett tudást időről időre becsempésszük a saját készítésű oldalunkba.

CODE DOK - Digitális Workshop

Digitális Kompetenciák Workshop sorozatunk gyakorlat orientált megközelítéssel segíti a felhasználókat a digitális világban. Workshopjainkon a résztvevők elsajátíthatják az olyan digitális alapszintű ismereteket, amelyek segítségével a mindennapi életüket, vagy éppen a munkájukat tudják nagymértékben segíteni. Legyen szó Word, Excel, PPT, prezi vagy Google Adwords, üzleti Facebook ismeretekről, vagy beállítási, információkezelési megoldásokról, csomagjaink az irodai munkától az internetes reklámozáson át a biztonságos szörfölésig minden olyan alapismeretre kiterjednek, amit érdemes lehet tudni a mai digitális világban.

Általános tudnivalók

Kurzusainkat a minimális (4 fő) jelentkezési létszám elérésekor indítjuk. Egy kurzus időszak, témától függően 4-16 alkalomból áll, csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges az első hónapban, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk.

Videóvágás, Unity 2D/3D játékfejlesztés, Webfejlesztő és AppInventor órák hetente egyszer vannak, 120 perc időtartamban, kiscsoportban. A foglalkozások hétköznap kedden és szerdán 17:00 órás kezdéssel indulnak.

Digitális Kompetenciák workshop-ok szombaton délutánonként 15:00-17:00 között kerülnek megtartásra.

A beiratkozást követően a jelentkezések alapján a végleges csoportbeosztásról minden esetben írásban küldünk tájékoztatást.

Árak

A Videóvágás, Unity, Webfejlesztő és AppInventor kurzus díja havi bruttó 19.900 Ft / hó. A havi részletek összege mindig azonos, függetlenül az adott hónapra eső óraszámtól. Hiányzás, esetleg ünnepnap esetén pótlási lehetőséget biztosítunk, melyről minden esetben írásban küldünk értesítést. A Digitális Kompetenciák workshop témánkénti ára bruttó 12.000 Ft / alkalom (4 óra).

Kedvezmények, fizetés

A kurzusok díjáról havonta vagy alkalmanként számlát állítunk ki, melyet elektronikusan küldünk meg a beiratkozáskor megadott e-mail címre. Ennek befizetését a Digitális Oktatási Központ Kft. Budapest Bank 10102529-21001200-01004009 bankszámlánkra átutalással, vagy a Bank pénztárába történő befizetéssel kérjük rendezni, a számlán feltüntetett fizetési határidőre.

Hűség kedvezmény: 10% - 1 kurzus vagy 1 workshop elvégzése után
Csoport kedvezmény: 10% - legalább 4 fő együttes jelentkezése esetén
Nagyobb csoportos jövetel vagy céges megrendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat.