A Digitális Oktatási Központ egy hazai alapítású vállalat, melynek célja, hogy minden korosztály elsajátíthassa a digitális írás- és olvasástudás képességét.

Kiscsoportos, interaktív, gyakorlat orientált kurzusaink azzal a szemlélettel kerültek kialakításra, hogy tanulni szórakoztató módon is lehessen! Képzéseink a tárgyi ismeretek megszerzésén túl számos olyan alapkészségeket fejlesztenek, ami az élet minden területén hasznos lehet.

Dr. Code programozó és élménykurzusainkat 5 – 19 éves korosztálynak ajánljuk, akik nemcsak felhasználói, de formálói is szeretnének lenni a digitális világnak.

<CODE:DOK> felnőtt képzéseink a hobbi szintű ismereteken túl, a munka világában kamatoztatható tudás megszerzésében is lehetőségeket kínál.

Központi Tanodánkat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy segítsük a felsős diákokat az önálló tanulás képességének fejlesztésében. Ehhez tanulás módszertani eszközöket, és a digitális világ nyújtotta lehetőségeket egyaránt használjuk.

Csapatunk

Vezetők

Palotai András

cégvezető, közgazdász

+36 30 757 7402

palotai.andras@digi-ok.hu

Mészáros Zsófia

ügyvezető, közgazdász, pszichológus

+36 30 299 1725

meszaros.zsofia@digi-ok.hu

Kiemelt munkatársak

Szabó Tamás

vezető oktató

+36 30 699 0648

szabo.tamas@digi-ok.hu

Török Péter

fejlesztési vezető

+36 20 375 2266

torok.peter@digi-ok.hu

Botka Annamária

tanoda vezető, pedagógus

++36 30 616 2741

botka.annamaria@digi-ok.hu

Oktatóink

Oktatóink komoly jártassággal bírnak az egyes szakterületeken, és a tudás élményszerű átadását illetően ugyanolyan elkötelezettek, mint az alapítók maguk.

Muhi Kristóf

oktató

Heczendorfer Péter

oktató

Lajos Dávid

oktató

Dányi Dávid

oktató

Székely Krisztián

oktató

Almási Mirkó

oktató

Skultéti Balázs

oktató

Kobela Károly

oktató