Party csomagok kicsiknek

ROBOT CSOMAG

Lego WeDo + AirBlock

Építs lenyűgözően egyszerű mozgó lego robotokat!
Jelentkezés

PROGRAMOZÁS CSOMAG

Kodu

Programozz 3D játékokat egyszerűen és gyorsan!
Jelentkezés

MINECRAFT CSOMAG

Csapatos játék

Játssz a barátaiddal egy közös szerveren, mutasd meg ki a Minecraft királya!
Jelentkezés

Party csomagok nagyoknak

ROBOT CSOMAG

Mindstorms + AirBlock

Programozz Lego robotokat, és vívd meg életed legnagyobb robot harcát!
Jelentkezés

PROGRAMOZÁS CSOMAG

App Inventor + Scratch

Készíts androidos alkalmazásokat, amiket akár a haveroknak is feltelepíthetsz!
Jelentkezés

YOUTUBE CSOMAG

Videóvágás

Szerepelj a kedvenc filmedben, a kamera bármelyik oldalán! Jelentkezés
Jelentkezés

TUDNIVALÓK

A party-kat elsősorban születésnapokra, baráti összejövetelekre, vagy egyéb ajándéknak javasoljuk 7-10 éveseknek, illetve 10-16 éveseknek, külön-külön tematikát biztosítva a lebonyolításhoz.

A rendezvény időkerete 2,5 óra, amiből 2 óra digitális foglalkozás, az utolsó 0,5 órában pedig a szülinapos felköszöntésére kerül sor.

A party-kat minden szombat délután 14:00-16:30 között, és 17:00-19:30 között, valamint vasárnaponként 9:00-11:30 között, és 14:00-16:30 között lehet igénybe venni.

Rendezvényeinkre minimum 6, maximum 12 fős csoportok jelentkezését várjuk.

A következőket biztosítjuk: a kiválasztott téma szakmai lebonyolítása oktatói illetve animátori segédlettel, az ehhez szükséges számítógépek, robotok, kapcsolódó szoftverek és kiegészítők használata, rendezett helyszín, meghívó kártyák, emléklapok, műanyag evőeszközök, szalvéta, szívószál.

A többi party kellékről (torta, üdítő, stb…) kérjük Önök gondoskodjanak, szabadon minden behozható a házirendünk szerint.

A jelentkezéseket kérjük elektronikusan küldjék el nekünk, azt egy egyeztetést követően visszaigazoljuk, csatoljuk a házirendet, és az előleg számlát (10e Ft). Kérjük a házirend betartásáról szíveskedjenek gondoskodni. További információkért hívják Virág Ivettet a 06 20 44 62 502-es telefonszámon, vagy küldjenek emailt a  címre.

ÁRAK

Dr. Code Kecskemét: 6 fő esetén – 25.000 Ft. 6 főnél több jelentkezőnél a további személyek részvételének díja 2500 Ft / fő. Felnőtt kísérők természetesen díjmentesen jöhetnek.

Dr. Code hálózatban a helyszíni adottságok, az elérhető tematikák, a rendelkezésre álló eszközök, a szolgáltatások, ebből fakadóan az árak is eltérőek lehetnek, ezért minden esetben a területileg illetékes Dr. Code Partnerünknél érdeklődjenek a részletekről! Köszönjük!